PÄRNU FILMIFESTIVALI SUVEKAVA

Esileht / Uncategorized / PÄRNU FILMIFESTIVALI SUVEKAVA
SUMMER PROGRAM OF PÄRNU FILM FESTIVAL
Photo from “Circus Debere Berham” by Lucas Berger.

PÄRNU FILMIFESTIVALI SUVEKAVA

Pärnu Filmifestival tuleb seekord teisiti. Tavapäraselt suvine filmipidu toimub tänavu oktoobris, kuna suvel olenuks reisipiirangute tõttu väga keeruline välisautoreid võõrustada. Loodame, et sügisel jäävad piirid avatuks ja kõik filmisõbrad terveks.

Et suvi ei jääks heade dokkide võrra vaesemaks, otsustasime alustada festivalihooaega madalstardiga. Nimelt jooksevad 13. - 19. juulini igal õhtul kl 19.00 Uue Kunsti Muuseumi näitusesaalis auhinnatud dokid Pärnu Filmifestivali varasemate aastate varasalvest.

Täpsema kava leiate allpool ja meie kodulehe sündmuste alt.

Nädal hiljem, 21. - 25. juulini näeb suvekava ka Viljandis Kondase Keskuses ning Heimtali muuseumi vanas rahvamajas. Kõik võõrkeelsed filmid linastuvad eesti keelse tõlkega. Sissepääs näitusepiletiga. Korraline XXXIV Pärnu rahvusvaheline dokumentaal- ja teadusfilmide festival leiab aset 12.- 25. oktoobrini Pärnus, Tallinnas, Tartus ja ETV ekraanil ning keskendub seekord inimõigustele.